i

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Παρατηρητήριο Κεντρικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Με έντονους ρυθμούς προχωράνε οι διεργασίες της συγκρότησης του περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει τους Νομούς... Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής. Μιλήσαμε με το ν κύριο Μπάμπη Παπαϊώαννου ο οποίος μαζί με τον κύριο Δημήτρη Μιχαηλίδη έχουν αναλάβει από κοινού τον γενικό συντονισμό προκειμένου να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί στον βορά.

Ο κύριος Παπαϊωάννου στάθηκε στα διαδικαστικά θέματα και μας ενημέρωσε για΄το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα το σύνολο των 7 νομών της περιφέρειας. «Εκτός από το συγκροτημένο σχήμα του Δικτύου Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, Thess-ΔΙΚΤΥΟ που λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία συγκρότησης στους νομούς Ημαθίας, Σερρών, Πιερίας και Κιλκίς ενώ τις επόμενες ημέρες (εντός του Ιουνίου) ξεκινάει η ίδια διαδικασία στους νομούς Χαλκιδικής και Πέλλας».

Η διαδικασία είναι ανοικτή για όλα τα σχήματα της κοινωνίας πολιτών και ο σχεδιασμός που υπάρχει , ακολουθεί τη δομή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ και προϋποθέτει τρία επίπεδα οργάνωσης. Σε επίπεδο νομών, περιφέρειας και χώρας. Το πρώτο επίπεδο θα ολοκληρωθεί όπως είπαμε μέσα στο καλοκαίρι και αμέσως μετά θα αποφασιστούν οι ενδεικνυόμενες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσουμε και επίπεδο περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να ακολουθήσει η ένταξή του στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ σχήμα του Παρατηρητηρίου.

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter