i

Χρήσιμα
Ενισχύονται με €400 εκατ. δράσεις κατά της ανεργίας

Με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων αλλά και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγήθηκε χθες την επέκταση και για το 2014 της ενισχυμένης κοινοτικής συμμετοχής, σε ποσοστό έως και 95%, στα συγχρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια έργα για την Ελλάδα.

Περισσότερα...
 
Επιχειρησιακό Σχέδιο Κατευθυντηρίων αξόνων για την Οριζόντια Συνεργασία μεταξύ ΟΤΑ & ΟΚΠ

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

1. Γενικές Παρατηρήσεις και Ιστορικό

Τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί οι συλλογικές οργανώσεις που ασχολούνται με το περιβάλλον, με την υγεία, με την αναπτυξιακή βοήθεια, τον πολιτισμό κτλ., με πλήθος σημαντικές αλλά συνήθως κατακερματισμένες δραστηριότητες, χωρίς ένα συνολικό σχεδιασμό για την βέλτιστη αξιοποίηση αυτού του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στον χώρο των μη κερδοσκοπικών Οργανώσεων (Εθελοντικών, κτλ.), δηλαδή των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών, (ΟΚΠ).

Περισσότερα...
 
Επείγον - Απόκτηση "διαχειριστικής επάρκειας"

Για τους μη κερδοσκοπικούς φορείς, το ζήτημα της "Διαχειριστικής Επάρκειας"  είναι "κλειδί" για τα επιδοτούμενα προγράμματα συνεργασίας με φορείς...

Περισσότερα...
 
Σεμινάρια Η/Υ για αρχαρίους και προχωρημένους

Στα πλαίσια της αλληλέγγυας οικονομίας που προωθεί η ΣΥΜΠΡΑΞΗ των ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές σεμινάρια για την χρήση Η/Υ και internet, την ενημέρωση ιστοσελίδων καθώς και την κατασκευή ιστοσελίδων με τη χρήση ελεύθερου λογισμικού.

Περισσότερα...
 
Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα μοντέρνο και λειτουργικό site;

Στα πλαίσια της αλληλέγγυας οικονομίας που προωθεί η ΣΥΜΠΡΑΞΗ των ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, σε εξαιρετικά φιλικές τιμές την κατασκευή ιστοσελίδων για πρόσωπα, επιχειρήσεις, ΟΤΑ και μέλη της Κοινωνία των Πολιτών (όπως σύλλογοι, ΜΚΟ, κλπ)

Περισσότερα...
 
Εκπόνηση μελετών με σκοπό τη χρηματοδότηση

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ μ.κ.ο. προσφέρει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και ΜΚΟ, ανεξαρτήτως μεγέθους, όσον αφορά την αναγνώριση ευκαιριών και την  εκπόνηση μελετών με σκοπό τη χρηματοδότηση στο πλαίσιο εθνικών ή Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών. Ειδικότερα η ΣΥΜΠΡΑΞΗ μ.κ.ο. πραγματοποιεί....

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 122 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter