i

Δικτύωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Η tw.conMedical Προσφέρει Μια Διεθνή Καριέρα στους Γιατρούς PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 20:21

tw con medical

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η tw.conMedical Προσφέρει Μια Διεθνή Καριέρα στους Γιατρούς

 

Αυτό το διάστημα η tw.conMedical, έρχεται σε επικοινωνία με ενδιαφερόμενους γιατρούς προκειμένου να τους εξασφαλίσει μια διεθνή καριέρα στο εξωτερικό. Η Συμβουλευτική σταδιοδρομίας δίδεται σε πτυχιούχους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Μπορεί να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα και να εξασφαλίσει μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Πρόκειται για μια από τις δυναμικότερες εταιρείες συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού. Όλες οι υπηρεσίες της στους Έλληνες υποψηφίους είναι δωρεάν και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον τους. Η όλη διαδικασία όσον αφορά την ένταξη στην νέα χώρα, τη Γερμανία, γίνεται στην μητρική γλώσσα των υποψηφίων ενδιαφερομένων, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια σχετικά με τα χαρτιά και τις διατυπώσεις.

Περισσότερα...
 
Λόφοι και Δήμοι της αρχαίας Αθήνας Τα σύγχρονα «Παναθήναια»: προτάσεις για πρωτοβουλίες πολιτιστικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής υφής PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 21:04

Γράφει η Χριστίνα Χαραλαμποπούλου,
Διεθνολόγος

Στη σκιά της Ακρόπολης, ξαποσταίνουν εδώ και αιώνες οι λόφοι των Νυμφών (Πνύκα), ο λόφος των Μουσών (Φιλοπάππου) και οι αρχαίοι Δήμοι: Μελίτης, της Κοίλης, και του Κολλυττού. Αποτελούν αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο σημαντικά θεματικά πάρκα, πηγή πολιτισμού, ιστορίας, αλλά και αδιαμφισβήτητα ένα άρτιο περιβαλλοντικό πάρκο, αν λάβει κανείς υπόψη του την κατάφυτη περιοχή που περιλαμβάνει, με έντονη την παρουσία του δέντρου της Αθηνάς: την ασημοπράσινη ελιά. Η περιοχή αποτελεί έναν «πνεύμονα» πρασίνου στην «καρδιά» της πόλης και μαγνήτη, αλλά είναι πολλοί αυτοί που αγνοούν τις δυνατότητές του, αυτά που προσφέρει αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει. Ας δούμε, λοιπόν, τι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στον ιστορικό αυτό χώρο ώστε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο αλλά και να «συστηθεί» με ακόμα περισσότερους πολίτες από όλες τις χώρες του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...

 
Από την τηλεόραση στο Διαδίκτυο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν; PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 20:57

Γράφει η Άντρη Γεωρνταμιλή,
Επικοινωνία &
Media

“In the future, everyone will be world-famous for 15 minutes”, είπε ο μακαρίτης Andy Warhol κάπου στα τέλη των '60. Το άμεσο μέλλον δεν τον διέψευσε, το απώτερο, όμως, τον κάνει ήδη να φαίνεται ξεπερασμένος. Δεν είναι μακριά οι εποχές που τα reality shows και οι εκπομπές «ανάδειξης ταλέντων» έκαναν τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται. Πόσοι ξεχάσαμε εκείνη την πρωτοχρονιά που τα πρώτα μηνύματα για τη χιλιετία αντί ευχών έγραφαν, «Τα πήρε ο Τσάκας»; Σήμερα, βρισκόμαστε ακριβώς μετά από μια δεκαετία ανάδειξης της αναγνωσιμότητας σε αυταξία.

Διαβάστε περισσότερα...

 
Κοινωνικά δίκτυα και δημόσια ατζέντα PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013 20:54

Γράφει η Κωνσταντίνα Μαντζαβρά,
Πολιτικός Επιστήμων

Χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα μόνο για να κοινωνικοποιηθούμε ή και για να παρέμβουμε στην ειδησεογραφία και στην αναμετάδοση μηνυμάτων;

Είναι γεγονός ότι τα κοινωνικά δίκτυα βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη όσον αφορά τον τομέα της παρέμβασης, μιας και δεν έχουν διαμορφωθεί μέθοδοι χρήσης και ισχυροί κόμβοι για να διαμορφώσουν το περιεχόμενο της ειδησεογραφίας. Ακόμα δεν έχουν συνδεθεί οργανικά με τη δημόσια ατζέντα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τα παραδοσιακά ΜΜΕ.

Αντίθετα, φιλοξενούν σχόλια γύρω από ένα θέμα ενημέρωσης ή διαλόγου καθώς αυτό εξελίσσεται, αναρτήσεις βίντεο, αποφθεγμάτων και συναισθημάτων ενώ δεν λείπουν και τα παιχνίδια, τα οποία επισκέπτονται εκατοντάδες χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα...

 
Επανάσταση, Γυναίκες και Social Media στην Μέση Ανατολή PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 19:48

Άρθρο της Courtney C. Radsch,
από την αμερικανική εφημερίδα Huffingtonpost
Μετάφραση: Άντρη Γεωρνταμιλή, Επικοινωνία & Mediα

"Η δύναμη των γυναικών είναι στις ιστορίες τους. Δεν είναι θεωρίες. Είναι αφηγήσεις πραγματικής ζωής τις οποίες, χάρη στα κοινωνικά δίκτυα, είμαστε σε θέση να τις μοιραζόμαστε δημόσια", δήλωσε η Αμερικανοαιγύπτια ακτιβίστρια Mona El-Tahaway, ανοίγοντας μία σύνοδο που συγκέντρωσε στο Κάιρο πάνω από εκατό κορυφαίες γυναίκες ακτιβίστριες από την Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα...

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος