i

Δικτύωση
ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΡΓΩ» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 11:46

https://www.argothes.gr/Η επαγγελματική ένταξη/επανένταξη των ανθρώπων, που ολοκληρώνουν μια μακρά και επίπονη προσπάθεια απεξάρτησης, δεδομένης της βαρύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αποτελεί πλέον κεντρική στόχευση για το Π.ΕΘ.Ε.Α. «ΑΡΓΩ». Είναι η επαγγελματική ένταξη/επανένταξη, που ουσιαστικά οδηγεί στην αυτοτέλεια, αυτονομία και στην ελευθερία του προσώπου. Πόσο δε μάλλον για ανθρώπους, όπως οι εξαρτημένοι, που διέκοψαν βίαια την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους πορεία. Βασικός στόχος της υπό σύσταση ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης αποτελεί η ολοκλήρωση της θεραπευτικής πρότασης του Π.Ε.Θ.Ε.Α. «ΑΡΓΩ». Συγκεκριμένα, στοχεύει στο να προσφέρει διεξόδους επαγγελματικής κατάρτισης, μαθητείας και πιστοποίηση της εν λόγω εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και εργασιακή απασχόληση σε απεξαρτημένα άτομα. Η παραπάνω στόχευση υπήρξε ανέκαθεν ζητούμενο των προγραμμάτων απεξάρτησης, αλλά μετατρέπεται σε κυρίαρχη και κεντρική στόχευση του Προγράμματος στις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

 
Γαληνός ΚοινΣΕπ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 11:44

http://www.galinos.grΗ Κοιν.Σ.Επ «ΓΑΛΗΝΟΣ» συστάθηκε τον Ιούνιο 2012 σύμφωνα με το ν.4019/11 και έχει ΑΜ Γ00022. Είναι συνεταιρισμός κοινωνικής φροντίδας. Ασχολείται με την 1οβαθμια φροντίδα υγείας και η σύνθεση της έχει την δυνατότητα να προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες. Δραστηριοποιείται στην Καβάλα και ήδη εκπονεί δράση ιατρικών υπηρεσιών με το Δήμο Καβάλας.Τα καινοτόμα επιχειρησιακά προγράμματα που εφαρμόζει στόχο έχουν την δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους κατοίκους της Καβάλας και την δωρεάν κοινωνική μέριμνα σε ΑμΕΑ, άτομα με Alzheimer, καρκινοπαθείς, άτομα που δεν αυτοεξυπηρετούνται κ.α. Πλαισιώνεται από επιμέρους ομάδες (ενδεικτικά αναφέρονται) Ιατρών– Νοσηλευτών– Κοιν. Λειτουργών– Φαρμακοποιών, που συντονίζονται από τη Διοικούσα Επιτροπή.Η εμπορική δραστηριότητα καινοτόμων προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό , καθώς και το χαμηλό κόστος λειτουργίας των προγραμμάτων ευελπιστούμε ότι θα συντελέσουν στην επίτευξη των στόχων μας και στην αειφόρο ανάπτυξη του συνεταιρισμού.

 
Λαϊκή Βοήθεια Ελλάς ΚοινΣΕπ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 11:38

https://www.facebook.com/ Λαϊκή-Βοήθεια-ΕλλάςVolkshilfe-Hellas-1403505809889784
Η Λαϊκή Βοήθεια Ελλάς ΚοινΣΕπ ιδρύθηκε το 2013 και ο σκοπός της είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Συντονίζει την δράση της με τον στρατηγικό εταίρο της VOLKSHILFE – SOLIDARITAT, την μεγαλύτερη ΜΚΟ της Αυστρίας στον τομέα των κοινωνικών πολιτικών, προκειμένου να στηρίξει σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς εταίρους, τις πλέον ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας. Στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά, αυτοοργάνωση και συμμετοχή όλων των πολιτών που νοιώθουν ευθύνη απέναντι σε όλους τους αδύναμους συνανθρώπους τους. Δράσεις της Λαϊκή Βοήθεια Ελλάς ΚοινΣΕπ είναι η παραγωγή προϊόντων και παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, περιβάλλον, οικολογία, εκπαίδευση, παροχές κοινής ωφέλειας, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.) που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης.

 
ECO Κυνουρία ΚοινΣΕπ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 11:37
Η ECO Κυνουρία ΚοινΣΕπ είναι Συλλογικού και Παραγωγικού σκοπού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακύκλωσης. "Το ECO Κυνουρία είναι μια οικονομικό-οικολογικό-κοινωνική πρόταση για εναλλακτική ανακύκλωση και διαδραστική εκπαίδευση ιδιωτικής πρωτοβουλίας." Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ECO Κυνουρία είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας που εδρεύει στην Πελοπόννησο.
 
med.in PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2023 11:32

https://medin.gr/
Η Ιατρική Παρέμβαση – med.in ιδρύθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2004. Είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (Α.Μ.Κ.Ε.) και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Παρέχουμε επείγουσα ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια προς τους πληθυσμούς των αναπτυσσόμενων ή υπό μετάβαση χωρών, αλλά και σε άτομα και πληθυσμούς στο εσωτερικό της χώρας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οξέα προβλήματα, να υποστηριχθούν η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και η μείωση της φτώχειας. ανισότητες, αδικία και βία, επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για όλους εμάς η υπεράσπιση του αυτονόητου, του δικαιώματος στη Ζωή και την Αξιοπρέπεια.Κεντρικός στόχος μας είναι να συνδράμουμε ώστε να αντιμετωπιστούν βασικά προβλήματα επιβίωσης όπως η στέγαση, η σίτιση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ατόμων και οι ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Διευθυνση εποικινωνίας:Δημητρίου Μάργαρη 5Α 11525 Αθήνα, Τηλ. επικοινωνιας: 210672226, Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 19 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter