i

Ενημερωτική συνάντηση

Στις 27 Ιουλίου τελειώνει η προθεσμία υποβολής προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην περιφέρεια Αττικής, ενώ στις υπόλοιπες Περιφέρειες οι προθεσμίες έχει κλείσει από τις 18 Ιουλίου. Το Σεπτέμβριο ωστόσο, ξεκινούν ανάλογα προγράμματα για την δια βίου Μάθηση με συμπράττοντες φορείς τους Δήμους και τις κοινωφελείς ΟΚΠ

Θεωρούμε σκόπιμο για όλες τις οργανώσεις που διαθέτουν διαχειριστική επάρκεια να  ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη κρίσιμες λεπτομέρειες και αυτό απαιτεί σχετική έρευνα και αλληλοπληροφόρηση καθώς όλοι γνωρίζουν το επιτηδευμένο χάος των πληροφοριών σε τέτοιες υποθέσεις που ταλαιπωρούν και πολλές φορές αποτρέπουν δικαιούχους να διεκδικήσουν προγράμματα .

Ελπίζουμε όμως ότι και αυτή την φορά με την διάχυση της πληροφόρησης και του διαλόγου να ανοίξουμε αυτή την πληροφόρηση προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να συμμετέχουν στη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 7.ΟΟμμ. στα γραφεία της Σύμπραξης ( Γ Σεπτεμβρίου 69 2ος όροφος)  με θέμα:

1. Συντονισμός όλων των φορέων που κατέθεσαν ήδη πρόγραμμα για την απασχόληση κοινωφελούς εργασίας για περαιτέρω ενέργειες.

2. (Όσοι φορείς έχουν καταθέσει πρόγραμμα και δεν δύνανται να συμμετέχουν στη συνάντηση, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν γραπτώς για να τους συμπεριλάβουμε στις ενέργειες και να ενημερώνονται αναλόγως.) 

3. Ενημέρωση σε σχέση με τα προγράμματα Διά βίου μάθησης.

 

Κοινωνική Δικτύωση

Όλα τα
Facebook του δικτύου

fb trnsp

Ενδιαφέροντα Blogs

Όλα τα
Blogs του δικτύου

blog trnsp

Hellas2Day

hellasday2

ILoveAthens

i love athens

Βασίλης Τακτικός

Βασίλης Τακτικός - προσωπικός ιστότοπος

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επιισκέπτες

web counter